onsdag

skolan idag fyfan vad ja inte mådde bra.. men ändå jobbade ja rumpan av mig.. och måste bara säga att min älskling är bääst, älskar dig!♥ när ja kom hem fota jag lite, men blev inte så bra bilder. ska försöka att plugga lite engelska idag kanske matte om ja orkar.

här om dagen stylade ja om mina jeans lite. men några nitar på ena bakfickan (har sätt dit fler nu, mycket snyggare). lätt att sätta dit & ta bort om man ångrar sig. jag köpte nitarna på bluefox.

länkbyte


klicka på bilden för att komma till hennes awesome blogg!

i scream, you scream

Hitills så vill ni se mer av:
• tips
• kläder/dagens
• musik
• naglar
• hiss&diss
• styling
• videoinlägg


jag ska försöka att få med så mycket av det ni önskar, ja tycker det är så fult att sitta helt själv och göra videoinlägg, men kanske kan lägga in någon video.. vi får se. nu ska jag ta min en dusch sen glo lite tv. tack för svaren ni får gärna komma med fler förslag :)

tänk innan ni säger något

ännu en dag avklarad! haha lunchen idag.. vi tjejer sitter med våra idrottslärare & snackar om.. ja typ rakning haha herregud.. annars hände det inget mer i skolan.

igår fick ja en kommentar där det stod ''fy vad smal du va/är!''
hallå?! tänk på vad ni säger eller skriver, att säga till någon är jätte smal är som att säga till någon att den är tjock. men man kanske inte tänker på det. visst jag tar inte åt mig av det men det finns folk som gör! att säga till någon att den är tjock kan leda till anorexia som en del av oss har märkt. att säga till någon att den är smal skulle kunna leda till fetma eller i värsta fall döden.. alla kroppar ser olika ut bara att acceptera. de finns folk som gillar jätte smala tjejer/killar och tvärt om..

själv har jag jätte dåligt självförtroende men det hindrar inte er andra att få bättre. förut sa jag hela tiden att jag va tjock, tycker det är löjligt nu. visst ja kanske har gått upp några kilon med det är av personliga själv. nej nu ska jag inte skriva värst boken. men tänk nästa gång du säger att någon är tjock/smal, alla reagerar olika på saken. och va nöjd över dig själv!

linne - jeans


svar


tack så mycket! det är faktiskt jätte enkelt. logga in på din blogg, sen till 'Inställningar' sen kryssar du i där det står 'Lämna ut hela inlägg i rss-flödet' svårare än så är det inte! :) (gäller bara blogg.se)

fortsätt svara på vad ni vill se i bloggen!

nu förväntar jag mig svar!


måndag

ny vecka. hände ingenting speciellt i skolan. men ja längtar så galet mycket till höstlovet. dels för att slippa skolan en vecka + att jag ska åka utomlands men mina 2 systrar. hur awesome låter inte det! slippa alla tråkiga guider med pappa haha.. 31 oktober flyyger vi till grand canaria, one week. 50 meter får havet. lovely, blir ingen bloggning då men. synd bara att det är hela 9 veckor kvar..
blev foto sugen men kom inte på något att ta kort på & de är inte de bästa vädret direkt. så de får blir någon annan dag.
klockan 8 blir det love bites & maria montazami (!!!) ♥
bild från förra året syskonen i gbg.


söndag

jag har suttit här läänge & fixat på en header, men lyckas alltid kryssa ner när det blivit typ klar.. så nu skiter ja i det så min blogg får se ut såhär. har fortfarnade inte pluggat så jag ska duscha nu & sen SKA jag plugga. har inget & skriva så vi hörs igen imorgon.

städ & plugg söndag

skönt att få sova ända till 13.40! de va tydligen värsta blixvädret, blixt varje 5;e sekund. skulle vart coolt att ta kort på.. dock sov ja haha. som rubrik säger så blir det nog att städa lite & plugga idag..
ni kan kontakta mig på: [email protected] om ni inte vill skriva en kommentar i bloggen. inte så mycket mer att säga.. skabbbild.

svar på fråga


jadu.. rock & C;et kommer nog från glitter skulle ja tro. men ja gjort om dom så man kunde sätta fast dom på halsbandet & lilla vingen är ett örhänge som ja inte vet vart det kommer ifrån också om gjort. bara sätta på en sån där knips sak som brukar sitta på halsband.. :)


överföra musik till iphone via itunes


eftersom ja har spotify så har ja aldrig gjort det men vet på ett ungefär.

1. Börja med att koppla in iphonen & starta iTunes.
2. Gå in på 'Arkiv' sen 'Lägg till fil i bibliotek'
3. Sen väljer du vilken mapp/låt du vill lägga in, tycker 'Öppna'.
4. Sen under rubriken 'ENHETER' till vänster finns din mobil. klicka in där.
5. Gå vidare till 'Musik'.
6. Sen klickar du i 'Synkronisera musik' och väljer om du vill ha hela musiklistan eller bara vissa låtar. Om du bara väljer vissa låtar måste du markera dom nedanför.
7. Trycker utför och då ska den börja synka låtarna till din mobil. (kan ta ett tag om det är många låtar.)
8. Musiken hamnar i ipoden.

Hoppas du fattar, att förklara är inte min bästa egenskap.. :)

i love you baaby

fredags kvällen: den spenderades med min sjuukt söta pojkvän! somnade typ redan vid 11 och trodde klockan var typ 2.. hiihi. hände väl inte så mycket mer haha.
på lördagen vaknar man upp bredvid älskling & 'firade' halvår. det har gått gaalet fort! och ja älskar dig mer än någonsin! ;*  miiste bara bort halva dagen. sen vid 7 åkte jag hem och fixade om mig & sedan vidare till sanna's place. det bjöds på film & skrik för en appp stor spindel hahaha älskar er tjejer! blev ingen sen kväll och ja är helt ensam hemma vart fan är min familj?? fick ett jätte fint halsband av sötnosen!


sanna tyckte de va kul & visa jennes 'ragg'



hörs ikväll/inatt

oj blev visst inget inlägg igår. o jag har inte tid nu heller, men ja berättar som dagarna ikväll/inatt. & då får ni även svar på kommentarerna.

äntligen helg

har tappat mina läsare.. hm, va ska ja göra.. *sadface* en lång skoldag har det vart. och på matten hade han genomgång som ja egentligen borde vart med på men jag satt och lyssnade på musik & läste bloggar thihi.. men ska försöka jobba lite i helgen. tänkte gå igenom stegen till danserna, men känns det som om ja kommer ihåg dom eller.. det kommer nog ett inlägg till idag. :)

hahah söööt kille!


torsdag

NU har ja tid/ork att blogga. det har vart en riktigt jobbig skoldag, och sista lektionen är över 1 timme.. det orkar man inte, skönt med helg snart! efter skolan var det bara att åka hem äta, byta om sen vidare till köping. testade bara på hiphop 1 & ragga 1 orkade inte mer. såå galet kul men så jobbigt att dansa 2 timmar i stäck. ja somnade nästan på moppen hem... nu har ja duschat & ska nog lägga mig i sängen nu. godnatt på er.

off to school..


forever alone

geografi,bild,lunch,geografi,matte så ser mina onsdagar ut framöver. sahar (min engelska lärare) fick eller aah gjorde plaseringslistan. sitter nästan längstbak & ser ingenting + att man har ralle bredvid sig som inte vill sitta bredvid mig så då blev ja den nya 'forever alone'..
fick smööra lite för niklas (mattelärere) så vi skulle få sluta lite tidigare för ja&tjejerna skulle åka till eskilstuna men 13.44 tåget. så det blev att stressa dit.

hade lånat ut pengar till mamma så hade inte mycket kvar så fick be pappa om lite pengar (700) fast de skulle egentligen gå till dansen&busskort. men fick bli till en annan sak. påvägen hem fick ja sitta själv på tåget (forever alone..) ska iaf köpa mig en parfym när ja fått pengarna tillbaka, eller kanske en onepiece så galet miisiga. hihi, whatever har suttit här ett bra tag & hållt på att få in menyn & allt i header. blev väl ganska bra och tack till sötis emme som hjälpte mig.

tvätta bort sminket & sånt. sova, skola och sedan tagga till dansstart imorgon! godnatt.


ointressant

guess what? joo jag fick tillbaka min lilla kamera idag. det va tydligen något fel på linsen så dom bytte den, så hoppas att bilderna blir bättre nu!
ja börjar känna mig som en tant.. sa till johnwinkler (som typ satt bredvid mig & väntade på att bli klippt) att han hade växt till sig sen ja såg han sist. vart fan osäker på om de va han eller inte så våga inte säga hej.. men sen vart ja tvungen & fråga. och han kände tydligen igen mig lite hihi. BARA så ni vet (!!)
nu ska jag nog ta och göra en hårinpackning&ansiktsmask, tv sen sova. godnatt.

ny bild på mitt hår, det ser annorluda ut på bilder eftersom det är frisören som fixat det. men aah. jag har också färgat håret sen sist ja bloggade för er som inte vet, svart blev de som ni ser.


hos frisören..

hej skolan idag va inte så speciellt jobbig. skönt med ganska så korta lektioner. slutade 20 i 3 åkte vidare till bussen och sen till köping o just nu sitter jag hos frisören.. är rädd för att det ska bli för kort men vi får se. kanske slänger upp en bild på hur de blir. redan 2 läxor att göra.. hörs kanske senare. :)

bitches i'm back..

..iallafall för ett tag. ja vet att ja inte kommer ha något att skriva så ja fattar inte varför ja börjar igen men..
min blogg kommer inte:
• ha så mycket bilder nu i början, för min kamera är inne på lagning & vet inte när ja får den igen.
• det kommer vara dåligt uppdaterande (tror ja) för ja ska verkligen satsa på skolan.
och ja kräver av mina trogna läsare som följt min blogg från start att kommentera mycket mer! hihi.

det återstår och se om ja håller igång bloggen, om ja bloggar ofta osv. puss så länge.

RSS 2.0