las palmas 2011

day 1 - har typ blivit flygrädd. hihi, inte alls kul o sitta still i 6 timmar. när vi kommit till hotellet packar vi upp lite sen går vi en strand promenad. sen satt vi oss o åt. hände inte så mycket mer.

day 2 - först gick vi o åt frukost. sen gick vi upp på taket för att se om man kunde sola där, vilket man kunde. men vi hade bestämmt att vi skulle ner till stranden och sola & bada. vi solande typ 3-4 timmar vilket resulterade i bränna. de kom en liten gubbe o fråga om vi kunde passa hans väska medans han bada. anna ba: tänk om de ligger en bomb här i.. sen tillbaka till hotellet duscha, sen gick vi till något slott o fota lite.

day 3
- börja dagen med att sola lite igen, men inte så länge för ida började må illa så vi fick gå till hotellet o ta det lugnt. sen gick vi till stranden & bada i stoora vågor. låg ett äckel peddo bredvid oss, inge ja vill ta upp. hatar resturanger som man inte vad som står på deras menyer.

gjorda av sand.

day 4
- idag va de gå dax.. gick 1 mil i typ 30 grader. fyy vad jobbigt de va. o de fanns inte alls mycket att se. väl tillbaka så bytte vi om och gick o bada i awesome vågor. dock tappade ja min bikini typ hela tiden! så nu måste ja ha en ny för den är för stor, hihi.

day 5
- tänkte sola, men de blåste så mycket så vi skulle bada. då ser ja en manet, o ingen av oss visste om den va farlig. typ direkt efter blir ida stucken. så vi tog en manet och gick till badvakten o fråga om den va farlig. men ingen av oss fatta vad han menade, men pekade han på duschen så då trodde vi att hon skulle spole, men de va de hon skulle undvika. sen kom fågon sjuksköterska som fick ta hand om lilla ida.

day 6
- anna spydde hela natten & mådde inte alls bra dagen där på. så ja pch ida fick gå o köpa glass och yoghurt till anna. sem fick vi gå och äta frukost. upp på taket och sola en stund. sen låg vi typ på hotellet hela kvällen.

day 7 - sista heldagen, tänkte börja med att shoppa men eftersom det va söndag så va ju allt stängt. så vi gick till donken och tog en glass istället. sen till hotellet och sola. och så va de ett par svenskar där. och dom trodde nog att dom var dom ända, för tanten sa till någon gubbe ba: gå och kolla på tjejerna, kolla in lökarna. hahaha. sen hade vi sett en resturang på svenska, asså det stod skyltar ute på svenska, så vi skulle gå dit o äta. och så kommer vi dit o ser att dom bara har typ fika framme, så anna frågar ba: do you serve food? och dom kunde inte ens engelska dom ba; no swedish. så vi gick där ifrån. och så kommer vi till en annan resturang och där är den en som pratar & har bott i sverige så de va ju perfekt.

day 8 - frukost, sen packade vi 'allt' och checkade ut. sen gick vi och shoppa tills vi skulle ta en taxi till flyget. hittade ett par jeans för 189 kr, fett billigt. dock va dom lite stora så ska tvätta dom och hoppas att dom krymper. sen hitta ja en ny plånbok också. ååh orkar inte skriva. men kom hem vid halv 2 - 2 i natt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0