moppe tur

ja tyckte vi va duktiga som tog oss ända från kungsör till eskilstuna. o vi körde bara fel 1 gång, eller typ 2. vad hade vi gjort utan min lilla mobil. andra gången vi åkte fel o vi skulle åka tillbaka så åkte ja på fel sida av vägen mot en lastbil, jag: det kommer en lastbil *köör* hahha o sanna trodde ja skulle ta självmord med jennifer där bak!

haha, när vi väl kom dit köpte vi glass & satt o snacka 'dampa'. du ska föreställa dig som en förälder?.. ehm du är som ett dagis barn & vafan lägger du dig i! vart rätt förbannad ett tag, men ändå ganska svårt att vara sur när man är med dom 3 tjejerna. sen drog vi & tankade o åkte hem igen (lite onödigt känns de som nu i efterhand) men väärt. nästa gång åker vi till tuna park & shoppar o nästa år på moppe semester ibland är vi allt för gryma..

får se om de blir att va med tjejerna ikväll eller träffa människan eller nått annat? och ni har blivit dåliga på att kommentera! det är era kommentarer som gör så ja blir bloggsugen så vill ni ha dåligt uppdaterande så är de upp till er.. ;)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0